متهمان اعتراف کردند سرقت خودروی پراید برای آنها به صرفه نبود

تعقیب و گریز با دزد‌های خوش‌اشتهای خودرو

پنج عضو یک باند از سارقان حرفه‌ای که پس از آزادی از زندان با سرقت خودرو، آنها را جایگزین خودرو‌های تصادفی می‌کردند، از سوی کارآگاهان اداره دوم پلیس آگاهی تهران دستگیر شدند و 65 دستگاه خودرو از آنها کشف شد.
کد خبر: ۶۸۶۷۹۶

به گزارش جام‌جم، رئیس پلیس آگاهی تهران با اشاره به این خبر گفت: در پی شکایت‌های مردمی در ارتباط با سرقت خودرو در تهران بزرگ، موضوع با دستور دادیار شعبه پنجم دادسرای جنایی در دستور کار ماموران قرار گرفت.

سرهنگ محمدیان افزود: پس از تشکیل یک تیم ویژه، ماموران با بررسی شیوه سرقت‌ها، ردپای اعضای یک باند از سارقان حرفه‌ای را در این سرقت‌ها شناسایی و با استعلام از زندان اطلاع پیدا کردند این متهمان پس از آشنایی در زندان و سپس آزادی، باند سرقت تشکیل داده‌اند.

وی تصریح کرد: در حالی که تحقیق در این زمینه ادامه داشت، ماموران گشت پلیس آگاهی هنگام گشتزنی 12 دستگاه از خودرو‌های مسروقه را در نقاط مختلف تهران توقیف کرده و در چند مرحله از این عملیات که با تعقیب و گریز همراه بود، با شلیک گلوله 16 نفر از متهمان را که با حرکات خطرناک قصد فرار داشتند، دستگیر کردند.

محمدیان اضافه کرد: در تحقیق از متهمان معلوم شد، پنج نفر از آنها از سارقان اصلی بوده و به روش سند نمره عمل می‌کنند. وی عنوان کرد: اعضای این باند پس از خرید خودرو‌های تصادفی، در مرحله بعد مشابه خودروی تصادفی را سرقت و اسناد و مدارک آن را جایگزین خودرو‌های دزدی می‌کردند. رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: این افراد خودروهای مدل بالا همچون زانتیا، ماکسیما و انواع پژو را سرقت کرده و جالب است بدانید این سارقان خوش‌اشتها به دلیل مقرون به صرفه نبودن پراید، آن را سرقت نمی‌کردند.

محمدیان با بیان این‌که تاکنون 65 دستگاه خودروی مسروقه از اعضای این باند کشف شده است، گفت: اعضای این باند از استان تهران و استان‌های غرب و جنوب کشور خودرو‌ها را سرقت کرده و پس از تغییر اصالت، خودروی جدید را در استان‌های دیگر می‌فروختند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با بیان این که اعضای این باند دارای سوابق متعدد سرقت هستند، گفت: اعضای این باند مدعی هستند که در کمتر از سه دقیقه خودرو سرقت می‌کنند ‌ و با اعتراف آنها، پلیس آگاهی نقاط ضعف خودروها را که می‌تواند در کاهش سرقت‌ها نقش چشمگیری داشته باشد به کارخانه‌های تولیدی ابلاغ می‌کند و برخی از این کارخانه ها به رفع عیوب اقدام کرده و برخی دیگر همچنان نسبت به این موضوع بی‌توجه هستند.

محمدیان در پاسخ به پرسش جام‌جم در ارتباط با اقدام پلیس آگاهی برای پایان دادن به فروش خودرو‌های تصادفی گفت: در این زمینه رایزنی‌های لازم انجام و این اقدام پلیس آگاهی موجب شده است تا شاهد کاهش سرقت خودرو به روش سند نمره باشیم، اما امیدواریم این بستر فراهم شود تا خودروی تصادفی با ساز و کار تعریف شده فروخته شود تا فرصت ارتکاب جرم از سارقان حرفه‌ای سلب شود.

رئیس پلیس آگاهی تهران در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار ما در زمینه کنترل مجرمان سابقه‌دار گفت: این مجرمان از سوی بخش‌های مختلف پلیس آگاهی رصد می‌شوند و برخی از آنها پس از آزادی از زندان هنگامی که در یک قدمی ارتکاب جرم بودند، دستگیر و تحویل مراجع قضایی شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در همین ارتباط کمیسیون رسیدگی به پرونده‌‌های خاص در زمینه جرائم خشن هر هفته تشکیل و با حضور پلیس آگاهی و مسئولان قضایی در ارتباط با پرونده مجرمان خطرناک تصمیم‌گیری می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها