در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش ایرنا، این سازمان طی گزارشی اعلام کرد زنان طی بارداری میتوانند ماهی بیشتری مصرف کنند، اما باید مراقب باشند که جیوه نداشته باشد. دانشمندان این سازمان تاکید میکنند محدود کردن مصرف ماهی در دوران بارداری یا اوایل دوران کودکی میتواند به معنی از دست دادن مواد مغذی مهمی باشد که تاثیر مثبتی بر رشد و تکامل و به طور کلی سلامت دارد.
بر اساس دستورالعمل جدید سازمان غذا و داروی آمریکا حتی مصرف ماهی مانند ماهی تن که مقدار کمی جیوه دارد به زنان باردار توصیه شده است. گفتنی است که تعدادی از ماهیهای بزرگ مانند ماهی تن که طول عمر بیشتری دارند، ممکن است حاوی متیل جیوه بیشتر از مقادیر حد مجاز باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: