سازمان غذا و داروی آمریکا با انتشار گزارشی جدید، ایده قبلی مبنی بر خطرناک بودن مصرف ماهی برای زنان باردار را رد کرد.
کد خبر: ۶۸۵۳۴۲

به گزارش ایرنا، این سازمان طی گزارشی اعلام کرد زنان طی بارداری می‌توانند ماهی بیشتری مصرف کنند، اما باید مراقب باشند که جیوه نداشته باشد. دانشمندان این سازمان تاکید می‌کنند محدود کردن مصرف ماهی در دوران بارداری یا اوایل دوران کودکی می‌تواند به معنی از دست دادن مواد مغذی مهمی باشد که تاثیر مثبتی بر رشد و تکامل و به طور کلی سلامت دارد.

بر اساس دستورالعمل جدید سازمان غذا و داروی آمریکا حتی مصرف ماهی مانند ماهی تن که مقدار کمی جیوه دارد به زنان باردار توصیه شده است. گفتنی است که تعدادی از ماهی‌های بزرگ مانند ماهی تن که طول عمر بیشتری دارند، ممکن است حاوی متیل جیوه بیشتر از مقادیر حد مجاز باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها