به گزارش سایت جام جم ورزشی، تیم ملی فوتبال ایران همواره یکی از ضعیف ترین تیم های حاضر در جام جهانی معرفی شده است. هرگز یادمان نمی رود در شب قرعه کشی رقابت های جام جهانی در باهیای برزیل یکی از سایت های خارجی تیم ملی فوتبال ایران را تیم هلوی جام جهانی معرفی کرده بود، تیمی که از بس ضعیف است همه می خواهند با آن همگروه شوند!
البته صحبت کردن از ضعیف بودن تیم ملی فوتبال ایران برای سایت های خارجی کافی نیست، گاهی اوقات برخی از این سایت ها با توضیح و تمسخر درباره تیم ملی فوتبال ایران گزارش می نویسند. نمونه اش سایت theturf استرالیا است که در گزارشی استهزاء آمیز نوشته باید برای تیم ملی ایران غصه خورد! این سایت در ادامه گزارش خود آورده است کشور ایران که منابع درآمد قابل توجهی همچون نفت دارد تیم ملی کشورش را با وضعیتی بد به برزیل فرستاده که نمونه اش پیراهن های بی کیفیت بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران است.
این سایت در ادامه گزارش توهین آمیز خود نوشته بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران همانند همان پلنگی که نقشش بر روی پیراهن آنها نقش بسته در معرض انقراض قرار دارند!
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد