تا سال 97

تعداد پسران مجرد 2 میلیون از دختران بیشتر می‌شود

مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور براساس نمودارهای جمعیتی پیش‌بینی کرد تا سال 97 اختلاف پسران در سن ازدواج که در طیف سنی 20 تا 34 سال قرار دارند نسبت به دختران در سن ازدواج که در طیف سنی 15 تا 29 سال قرار دارند، به دو میلیون نفر می‌رسد.
کد خبر: ۶۸۰۳۱۷

علی‌اکبر محزون با اشاره به این‌که براساس نمودارهای جمعیتی قبل از سال 88 تعداد دختران در سن ازدواج که در طیف سنی 15 تا 29 سال قرار داشتند از تعداد پسران در سن ازدواج که در طیف سنی 20 تا 34 سال قرار داشتند بیشتر بود،‌ افزود: این روند بعد از سال 88 تا سال 92 روند نزولی داشت و هرم سنی در نمودار به شکل متقارن درآمد، به این معنا که جمعیت دختران و پسران در سن ازدواج تقریبا برابر شد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به سال‌های پس از 92 اظهار کرد: به مرور تعداد پسران در سن ازدواج نسبت به دختران در سن ازدواج افزایش خواهد یافت، به گونه‌ای که بر اساس نمودار پیش‌بینی می‌شود که اختلاف پسران نسبت به دختران در سن ازدواج تا سال 96 و 97 به دو میلیون نفر برسد. مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور تصریح کرد: منظور از افراد در سن ازدواج، تمامی افراد ازدواج کرده و ازدواج نکرده در طیف‌های سنی 20 تا 34 سال برای آقایان و 15 تا 29 سال برای خانم‌هاست. محزون با تاکید به این‌که افراد در سن ازدواج شامل تمامی طیف سنی 20 تا 34 سال برای آقایان و 15 تا 29 سال برای خانم‌ها می‌شود، اظهار کرد: 46 درصد آقایان و 48 درصد خانم‌های در سن ازدواج کشور، هنوز ازدواج نکرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها