
حسین امیرعبداللهیان افزود: همزمان با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سوریه ، قرار است ده ها هیات از کشورهای مختلف از آمریکا، اروپا ، آسیا و برخی کشورهای منطقه به عنوان ناظر بر روند برگزاری انتخابات و شمارش آرا به دمشق سفر کنند.
وی گفت: از جمهوری اسلامی ایران نیز برای این کار دعوت شده است که هیاتی متشکل از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ترکیب نماینده بخش بانوان و جامعه اقلیت های دینی اعزام می شود.
معاون وزیر امور خارجه افزود: افراد ذیربط در انتخابات شامل نمایندگانی از وزارت کشور و احتمالا نماینده ای از قوه قضائیه نیز در این هیات حضور دارند که به سوریه سفر خواهند کرد. (واحد مرکزی خبر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی