2 سارق موتور سوار در شهرقدس دستگیر شدند

دو سارق که با کمین در اطراف بانک‌ها اموال مشتریان بانک‌ها را سرقت می‌کردند، از سوی نیروی انتظامی شهرستان قدس دستگیر شدند.
کد خبر: ۶۷۳۷۴۴

فرمانده انتظامی شهرستان قدس به ایرنا گفت: ماموران انتظامی هنگام گشتزنی در یکی از خیابان‌ها به فردی که مشغول وارسی داخل خودروی پارک شده بود، ظنین شده و او را دستگیر کردند.

سرهنگ حجت‌الله کرمی‌زند افزود: متهم در بازجویی‌ اعتراف کرد با همدستی یکی از دوستانش با زاغ‌زنی در اطراف بانک‌ها و تعقیب مشتریان آن، هنگامی که فرد قربانی پول را داخل خودرو گذاشته و آن را ترک می‌کرد، در فرصت مناسب با شکستن شیشه پول‌ها را دزدیده و متواری می‌شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان قدس با اشاره به دستگیری همدست سارق در یکی از شهرک‌های این شهرستان، گفت: این متهمان در شهرستان‌های قدس، رباط کریم و اسلامشهر دست به سرقت می‌زدند و در آخرین بار نیز قصد سرقت 12 میلیون تومان را داشتند که به دام افتادند.

کرمی‌زند خاطرنشان کرد: با اعتراف سارقان به ده فقره سرقت، دستور شناسایی مالباختگان صادر شد.

این مقام انتظامی با اشاره به لزوم توجه شهروندان به موارد امنیتی افزود: از قرار دادن وجوه نقد و اشیای باارزش در خودرو و در معرض دید خودداری کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها