افزایش همکاری رسانه‌ای ایران و چین

همکاری‌های رسانه‌ای ایران و چین در دیدار قائم‌مقام رئیس سازمان صداوسیما و رئیس رادیوی بین‌المللی چین بررسی شد.
کد خبر: ۶۷۱۶۳۷

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی،‌ حجت‌الاسلام موسوی‌مقدم، قائم‌مقام سازمان صداوسیما در این دیدار به اشتراکات تاریخی دو کشور اشاره کرد و گفت: این وجه مشترک در تعمیق روابط موثر است.

وی در دیدار با وانگ نیان و هیات همراه گفت: سوابق فرهنگی، تاریخی و تأثیر‌پذیری تمدن دو ملت بزرگ چین و ایران نشان از دوستی نزدیک دو ملت دارد و بر همین اساس ارتباطات و همکاری رسانه‌ای ایران و چین نیز می‌تواند در همه زمینه‌های فنی، خبری، تولیدی، پشتیبانی و تجهیزات رسانه‌ای افزایش یابد.

موسوی‌مقدم گفت: سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد که با رادیو بین‌المللی و دیگر رسانه‌های دیداری و شنیداری چین همکاری کند.

وی با تأکید بر این‌که طی دو دهه اخیر شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی سازمان صداوسیما توسعه چشمگیری یافته‌اند، گفت: با توسعه شبکه‌های محلی، ملی و بین‌المللی تلاش کرده‌ایم که متناسب با فرهنگ مناطق مختلف کشورمان، تلویزیون و رادیوهای محلی و شهرستانی خاصی را با گویش‌ها و زبان بومی راه‌اندازی کنیم.

موسوی‌مقدم با اشاره به پیشرفت‌های تجهیزاتی و فنی رسانه ملی افزود: به‌رغم تحریم‌های ظالمانه‌ای که غربی‌ها بر ما تحمیل کردند متخصصان و مهندسان رسانه‌ ملی موفق شده‌اند وابستگی خود به تجهیزات فنی و نیازهای مهندسی را به حداقل برسانند و اکنون بیش از 85 درصد نیازهای فنی و تجهیزات گسترش رادیویی و تلویزیونی، استودیویی و سیگنال‌رسانی در داخل کشورمان تولید می‌شود.

در این دیدار معاون امور صدای سازمان صداوسیما و رئیس رادیو بین‌المللی چین تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند. محمدحسین صوفی هنگام امضای تفاهم‌نامه همکاری رسانه‌ای بین رادیو بین‌المللی چین و شبکه رادیویی فرهنگ اشتراکات قومی، فرهنگی و تاریخی بین دو کشور ایران و چین را برشمرد و گفت: اراده قوی برای انجام کارها طی یکی دو سال اخیر بین مسئولان رادیو بین‌المللی چین و صدای جمهوری اسلامی ایران نشان از همکاری بسیار خوب دو کشور در زمینه رسانه‌ای دارد. معاون صدای رسانه ملی با ابراز خشنودی از امضای تفاهم‌نامه همکاری رادیویی بین ایران و چین گفت: امیدواریم که این تفاهم‌نامه که امروز با شبکه رادیویی فرهنگ منعقد شده گام مثبتی در ادامه همکاری‌های متقابل با رادیو چین باشد و در آینده شاهد همکاری دیگر شبکه‌های رادیویی با رسانه‌‌های چین باشیم.وانگ گونگ نیان، رئیس رادیو بین‌المللی چین نیز در این دیدار به همکاری‌های متقابل با رادیو فرهنگ اشاره کرد و افزود: همکاری با رادیو فرهنگ برای ما بسیار بااهمیت و موجب افتخار است و امیدوارم که این همکاری‌ها گسترش پیدا کند.

رئیس رادیو بین‌المللی چین با بیان این مطلب که اکنون تلاش‌های زیادی برای تحقق برنامه‌های توسعه رسانه‌ای بین دو کشور چین و ایران می‌شود، افزود: رادیو بین‌المللی چین به کمک‌های آموزشی برای تهیه برنامه‌های رادیویی نیازمند است و مایل هستیم که برنامه‌سازان رادیوهای ایرانی به کشور چین سفر کنند و از نزدیک با برنامه‌سازی در رادیو بین‌المللی چین آشنا شوند.

مروارید شرق، برنامه رادیویی مشترک ایران و چین از اوایل خرداد از رادیو فرهنگ پخش می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها