آزادی سردار رویانیان تکذیب شد

مدیرعامل سابق پرسپولیس همچنان در اوین

این خبر که با سرعت زیادی در اغلب سایت ها باز نشر شد، واقعیت نداشت و سردار رویانیان هنوز در بازداشت است.
کد خبر: ۶۷۱۳۰۹
مدیرعامل سابق پرسپولیس همچنان در اوین

بر خلاف ادعای شب گذشته برخی رسانه‌ها مبنی بر آزادی سردار رویانیان رئیس سابق ستاد سوخت و مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس، او همچنان در بازداشت به سر می برد.

به گزارش خبرنگار پیام نو اواخر شب گذشته برخی سایت های خبری با انتشار خبری روی خروجی های خود از آزادی زودهنگام محمد رویانیان خبر دادند. در این خبر آمده بود: «محمد رویانیان کمتر از ۲۴ ساعت بعد از بازداشت با تامین وثیقه صد میلیاردی از زندان آزاد شد. این اتفاق عصر دیروز روی داد. هنوز مشخص نیست چه کسی این مبلغ وثیقه را تامین کرده است. اگرچه آنگونه که خبرگزاری های رسمی کشور خبر داده اند اتهام رویانیان ارتباطی با دوره حضورش در پرسپولیس ندارد اما احتمال داده می شود این وثیقه از سوی یکی از سرمایه گزاران بزرگ فوتبال کشور تامین شده باشد. »

این خبر که با سرعت زیادی در اغلب سایت ها باز نشر شد، واقعیت نداشت و سردار رویانیان هنوز در بازداشت است. طبق اخبار رسیده به خبرنگار پیام نو رئیس سابق ستاد سوخت همچنان در بازداشتگاه اوین به سر می برد و هنوز دستوری مبنی بر آزادی او صادر نشده است.

دیروز خبرگزاری ایرنا در خبری از بازداشت محمد رویانیان خبر داده بود. ضمن آنکه برخی رسانه ها تخلف رویانیان در ستاد سوخت را ۱۷۰ میلیارد تومان عنوان کرده بودند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
من
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
۰
۰
این كارها عاقبت نداره

نیازمندی ها