مواد لازم- اسفناج تازه: ۳۰۰ گرم|تخم‌مرغ: سه عدد|ژامبون مرغ: ۲۵۰ گرم|روغن زیتون: سه قاشق|سس سیر: نصف فنجان|نمک: به اندازه لازم|پنیرخرد شده: نصف فنجان​.
کد خبر: ۶۶۸۰۳۳

مواد لازم سس سیر: خردل: نصف قاشق مربا‌خوری ، روغن زیتون: دو قاشق غذا‌خوری ، سرکه سیب: دو قاشق غذا‌خوری، سیر رنده شده: دو حبه​برای تهیه این سس همه این مواد را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. دقت کنید که روغن زیتون را در آخرین مرحله از تهیه سس اضافه کنید.

طرز تهیه سالاد: ژامبون را خرد کنید و با یک قاشق روغن زیتون سرخ کنید. اسفناج‌ها را خرد کنید و با پنیر خرد شده و ژامبون مخلوط کنید و به تعداد تخم‌مرغ‌ها تقسیم کنید و در بشقاب مخصوص سرو بریزید. تخم‌مرغ‌ها را جدا نیمرو کنید و روی هر ظرف یک عدد تخم‌مرغ نیمرو شده بگذارید وبعد سس مخصوص را روی آنها بریزید. می‌توانید برای تزئین این سالاد از تعدادی زیتون استفاده کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
شقایق
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۹
۰
۰
معلومه خیلی خوشمزست....عالیهش

نیازمندی ها