جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا در یک ظرف مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را خرد کنید و در روغن سرخ کنید آرد را هم اضافه کنید و به همراه زردچوبه آنها را هم تفت دهید. به اندازه پنج تا شش لیوان آب را به آرامی روی آرد سرخ شده بریزید و مرتب به هم بزنید تا صاف و یکدست شود. فلفل و نمک و شوید خشک را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. چهارعدد از تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با چنگال خوب به هم بزنید وکم کم به غذا اضافه کنید و صبر کنید تا تخممرغها بسته شوند و غذا به غلظت مناسب برسد. تخممرغ پنجم را نیمرو کنید. و بعد از کشیدن اشکنه در ظرف مناسب، تخممرغ نیمرو شده را به عنوان تزئین، روی آن قرار دهید و سرو کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: