بنا: خواب تکرار 20 طلا را ببینید

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: با وضعیت کنونی تکرار ۲۰ مدال طلای بازی‌های آسیایی گوانگجو در اینچئون 2014 سخت است و باید خوابش را ببینیم.
کد خبر: ۶۵۹۵۳۰

محمد بنا در مورد آخرین شرایط فرنگی‌کاران حاضر در اردوی تیم ملی، اظهار کرد: شرایط مثل همیشه است و تفاوتی نکرده و تلاش می‌شود وضع ملی‌پوشان بهتر از قبل شود، اما متاسفانه بودجه نیست. مدیریت فدراسیون تازه آمده و فعلا کارهای وی نمود پیدا نمی‌کند.

وی افزود: با این شرایط اگر بخواهیم دو، سه ماه دیگر بدهیم، خود خادم هم به مشکل خواهد خورد، متاسفانه از او حمایت نمی‌کنند. البته وزیر ورزش پیگیر است و امیدواریم شرایط بهبود پیدا کند.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در ادامه گفت‌وگو با تسنیم تصریح کرد: در بازی‌های اینچئون ما دنبال ارتقای رکوردمان هستیم و باید بیش از چهار طلای گوانگجو کسب کنیم، هرچند به این شکل کار کردن سخت است. من به کاروان ایران از جمله ووشو، کاراته، وزنه‌برداری و تکواندو و البته کشتی امیدوارم، اما همه چیز بستگی به تدارکات کمیته ملی المپیک دارد. در صورتی که کمبودهای فعلی برطرف نشود باید خواب تکرار 20 مدال طلای بازی‌های آسیایی گوانگجو را ببینیم، البته این بدان معنا نیست که نتوانیم و اگر کمی به این رشته‌ها اهمیت داده شود می‌توانیم رکورد 20 طلا را افزایش بدهیم. وی با اشاره به تداخل رقابت‌های جهانی ازبکستان با بازی‌های آسیایی، اظهار کرد: این رقابت‌ها نیز مثل بازی‌های آسیایی برای ما مهم است،گرچه بازی‌های آسیایی برای ورزش ما مثل المپیک است، اما قهرمانی در جهان هم برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد. اگر شرایط مهیا باشد و سختی بی‌مورد ندهند، بدون شک در هر دو تورنمنت موفق خواهیم بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها