
به گزارش فارس، طبق قرار قبلی که عادل فرودسی پور گذاشته بود، قرار بود رضا عطاران به عنوان مهمان آخرین برنامه نود در سال 92 در استودیو حاضر شود که به خاطر حضور این بازیگر در ویژه برنامه تحویل سال شبکه سه، حضور وی در برنامه 90 کنسل شد.



بنا بر این گزارش، این اتفاق باعث شد تا عادل فردوسی پور که چند ساعت بیشتر فرصت نداشت از محسن تنابنده و احمد مهرانفر بازیگران سریال نوروزی شبکه اول سیما دعوت کند تا در این برنامه حضور پیدا کنند که همین موضوع منجر به دلخوری عوامل سریال نوروزی شبکه سه شد.
در نهایت عادل فردوسی پور مجبور شد به محل فیلمبرداری سریال روزهای بد به در به کارگردانی سعید آقاخانی برود و از عوامل این مجموعه تلویزیونی دلجویی کرده و به نوعی این گل به خودی (دعوت از بازیگران سریال شبکه اول در شبکه سوم سیما) را جبران کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد
مدیر شبکه آموزش در گفتوگویی تفصیلی با «جامجم»، از چشماندازهای تازه این شبکه میگوید