سید جواد علوی گفت: نوشیدنیها به دو گروه عمده نوشیدنیهای سرد و گرم تبدیل میشود، البته هر نوشیدنی جایگاه خاص خود را دارد و اگر به موقع استفاده شود نتیجه جالبی در پی خواهد داشت.
وی افزود: برای مثال نوشیدن یک لیوان آب و عسل و لیمو ترش برای رفع خستگی مفید است و نشاط خاصی به افراد میدهد،مثلاً در هوای سرد نوشیدن یک فنجان کاکوتی و پونه کوهی با عسل گرمای لذت بخشی به انسان میدهد.
این کارشناس طب سنتی افزود: نوشیدنیها علاوه بر اینکه نیازمندیهای بدن انسان را تامین میکند، بسیاری از ناراحتیها و کسالتها را بر طرف میکند، به عنوان مثال نوشیدن یک تا دو لیوان آویشن شیرازی با پونه کوهی دردهای دوران قاعدگی را تسکین میدهد.
علوی اظهار کرد: شیرهای گیاهی که از مغزهای گیاهی مانند بادام، گردو، فندق و پسته تهیه می شود که با مصرف این نوشیدنی های خوشمزه می توان بسیاری از کسالت های عارضی را برطرف کرد و نشاط و آرامش را به افراد بازمی گرداند.
وی افزود:شیر بادام و شیر پسته و شیر گردو و شیر فندق از بهترین و گواراترین نوشیدنیهاست که هر کدام دارای خاصیت غذایی عالی است. برای تهیه هر کدام از این نوشیدنیها میتوان ۵۰ گرم مغز میوه های یاد شده را با سه قاشق غذاخوری و سه لیوان آب سرد مخلوط و داخل مخلوط کن ریخت و به صورت شیر در آید.
این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: شیربادام الکترولیتهای بدن را تنظیم و برای رشد و نمو کودکان بسیار مفید است و موجب لطافت پوست میشود و به آن شادابی و نشاط میبخشد. شیر گردو برای مبتلایان به صرع مفید نیست. همچنین، شیر پسته برای بیماران دارای کم خونی مفید است.(تسنیم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد