استاندار سیستان و بلوچستان اعلام کرد:

تکذیب خبر تبادل 34 زندانی با مرزبانان ربوده شده

موضوع آزادی مرزبانان ایران در حال پیگیری است

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت : موضوع آزادی مرزبانان در سفرهای متعدد مقامات پاکستانی به خراسان رضوی پیگیری شده و اقدامات لازم در این خصوص ، صورت گرفته است.
کد خبر: ۶۵۸۶۴۴
موضوع آزادی مرزبانان ایران در حال پیگیری است

به گزارش واحد مرکزی خبر‌ ، علی اصغر رشید در دیدار با خانواده سه مرزبان ربوده شده خراسان رضوی افزود : تلاش های گوناگونی در سطوح مختلف بین المللی ، کشوری و استانی برای آزادی مرزبانان ربوده شده صورت گرفته است و این اقدامات تا حصول نتیجه نهایی توسط نیروهای سیاسی، امنیتی، انتظامی و مرزبانی دنبال می شود.

در این دیدار که فرمانده انتظامی و جانشین فرمانده مرزبانی خراسان رضوی هم حضور داشتند، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با اشاره به پیگیری های مکرر رئیس جمهور و مسئولان وزارت کشور افزود: به همین منظور در آینده نزدیک وزیر کشور با مسئولان پاکستانی دیدار خواهد کرد.

رشید گفت: این روند از سوی وزارت خارجه نیز همچنان ادامه دارد به گونه ای که منجر به صدور بیانیه محکومیت این اقدام تروریستی از سوی بان کی مون ، دبیرکل سازمان ملل متحد شد .

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی ابراز امیدواری کرد: با اعتماد به خدمتگزاران در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، به زودی زمینه آزادی این عزیزان فراهم شود .

خانواده های مرزبانان ربوده شده هم ضمن قدردانی از پیگیری های مجدانه استاندار و مسوولان استانی ، انتظارات خود را در این خصوص ابراز داشتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها