در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش سازمان دامپزشکی کشور، دستورالعمل این طرح در هفت بخش هماهنگی بین بخشی، برنامه عملیاتی، اماکن تحتپوشش، برنامه نظارتی، اطلاعرسانی و گزارش اقدامات ابلاغ شده است که باید مورد توجه خاص قرار گیرد.
براساس این طرح، اکیپهای ثابت و سیار کنترل و نظارت بهداشتی در استانها و شبکههای تابعه در دو شیفت کاری مستقر و به امکانات موردنیاز مجهز خواهند شد.
این گزارش میافزاید: در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ایام نوروز مراکز توزیع و عرضه فرآوردههای دامی، رستورانها، هتلها و دیگر اماکنی که از فرآوردههای خام دامی برای طبخ غذا استفاده میشود، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی و کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی، کارگاههای فرآوری و بستهبندی فرآوردههای خام دامی و دیگر موارد حسب مورد تحتپوشش طرح قرار میگیرند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور مطرح شد