تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده‌های دامی

طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز با توجه به افزایش فعالیت تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی از بیست و پنجم اسفند آغاز و تا پایان فروردین سال 93 ادامه دارد.
کد خبر: ۶۵۶۴۲۶

به گزارش سازمان دامپزشکی کشور، دستورالعمل این طرح در هفت بخش هماهنگی بین بخشی، برنامه عملیاتی، اماکن تحت‌پوشش، برنامه نظارتی، اطلاع‌رسانی و گزارش اقدامات ابلاغ شده است که باید مورد توجه خاص قرار گیرد.

براساس این طرح، اکیپ‌های ثابت و سیار کنترل و نظارت بهداشتی در استان‌ها و شبکه‌های تابعه در دو شیفت کاری مستقر و به امکانات موردنیاز مجهز خواهند شد.

این گزارش می‌افزاید: در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ایام نوروز مراکز توزیع و عرضه فرآورده‌های دامی، رستوران‌ها، هتل‌ها و دیگر اماکنی که از فرآورده‌های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می‌شود، خودروهای ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی و کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌های نگهداری فرآورده‌های خام دامی، کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی و دیگر موارد حسب مورد تحت‌پوشش طرح قرار می‌گیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها