رقابت در لیگ دسته اول فوتبال داغ‌تر شد

شکست نفت مسجد سلیمان، صدرنشین گروه ب و توقف سیاه جامگان مشهد که در صدر جدول گروه الف قرار دارد از نتایج قابل توجه رقابت‌های هفته بیست‌و‌سوم لیگ دسته اول بود.
کد خبر: ۶۵۳۲۲۰

تیم نفت مسجدسلیمان که می‌توانست با پیروزی بر پارسه، تا حد زیادی شانس خود را برای صعود مستقیم به لیگ برتر افزایش دهد، دیروز در حساس‌ترین بازی هفته با یک گل مغلوب تیم پارسه تهران شد تا سه تیم پارسه، ایرانجوان بوشهر و پیکان همچنان در تعقیب تیم نفت باقی بمانند. در این میان شکست 2 بر صفر پیکان مقابل مس رفسنجان هم شانس‌های این تیم با سابقه تهرانی را برای بازگشت به لیگ برتر تا حد زیادی کاهش داد، اما روی کاغذ هنوز چیزی قابل پیش‌بینی نیست.

هم‌اکنون نفت مسجد سلیمان و ایرانجوان بوشهر با 37 و 35 امتیاز تیم‌های اول و دوم جدول هستند و دو تیم پارسه و پیکان با یک بازی کمتر نسبت به آنها، به ترتیب با 33 و 31 امتیاز در رده‌های بعدی قرار دارند.در گروه الف نیز در روزی که تیم 37 امتیازی پدیده مشهد استراحت داشت، تیم سیاه‌جامگان در زمین استقلال اهواز به تساوی بدون گل رضایت داد، اما با کسب همین یک امتیاز با 38 امتیاز جای پدیده را در صدر گرفت.

نتایج کامل دیدارهای هفته بیست‌و‌سوم لیگ دسته اول به شرح زیر است:

گروه الف: شهرداری یاسوج صفر ـ صنعت نفت آبادان صفر، گیتی پسند اصفهان 4 ـ نیروی‌زمینی تهران 2، فولاد یزد 3 ـ گهر دورود صفر، شهرداری بندرعباس 2 ـ نساجی مازندران صفر، الوند همدان یک ـ گل‌گهر سیرجان 2، استقلال اهواز صفر ـ سیاه‌جامگان مشهد صفر

گروه ب: پارسه تهران یک ـ نفت مسجد سلیمان صفر، مس رفسنجان 2 ـ پیکان تهران صفر، سایپا شمال 2 ـ آلومینیوم هرمزگان یک، نفت و گاز گچساران یک ـ پاس همدان یک، ایرانجوان بوشهر 3 ـ راهیان کرمانشاه صفر، بدر بندر کنگ 2 ـ یزد لوله یک

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها