واحدهای صنعتی نیمه تعطیل مجددا فعال می‌شوند

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با بیان این‌که راه‌اندازی واحدهای صنعتی نیمه‌تعطیل در اولویت برنامه‌های این سازمان است، گفت: با کمک به واحدهای صنعتی و رفع موانع تولید درصدد کاهش مشکلات پیش روی صنعتگران هستیم.
کد خبر: ۶۴۸۰۵۷

به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی، سیدمحمدعلی سیدابریشمی افزود: هر چند در دوران رکود تورمی هستیم، اما باید امکانات نقدینگی را در اختیار واحدهای صنعتی بگذاریم تا جریان اقتصادی فعال و سرمایه‌گذاری‌های ناقص تکمیل شود و توسعه یابد.

وی اضافه کرد: در ابتدای کار دولت یازدهم تورم حدود 42 درصد بود که اکنون به حدود 28 درصد کاهش یافته است، هر چند در چنین شرایطی نمی‌خواهیم تورم را تحریک کنیم، اما تزریق پول به واحدهایی که قابلیت‌های لازم را دارند باید صورت گیرد تا اشتغال فعال و سرمایه‌گذاری‌ها کامل شود.

سیدابریشمی خاطرنشان کرد: بیشتر واحدهای صنعتی با مشکلات کمبود نقدینگی، پرداخت مالیات و بیمه روبه‌رو هستند.

وی با بیان این‌که در مجموع شهرک‌های صنعتی کشور، تا پایان شهریور سال جاری حدود 5200 واحد تعطیل بوده است، اظهار امیدواری کرد: برای کاهش این روند باید همه دستگاه‌های خدمات‌رسان به منظور افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال به واحدهای صنعتی کمک کنند.

سیدابریشمی با بیان این که حدود 890 واحد صنعتی در شهرک‌های صنعتی به دلیل بدهی بانکی به تملک بانک‌ها درآمده که از این تعداد 192 واحد کم و بیش فعالیت دارند، گفت: علت بدهی این واحدها بهره بالای بانکی و کمبود نقدینگی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها