خواستگار اینترنتی 300 میلیون به جیب زد

مردی که به بهانه ادامه تحصیل و سرمایه‌گذاری در کشورهای اروپایی، دختران جوان را فریب می‌داد، تحت تعقیب قرار گرفت.
کد خبر: ۶۴۴۷۲۳

به گزارش جام‌جم، چند روز پیش دختر جوانی با حضور در پلیس آگاهی فرودگاه مهرآباد تهران از خواستگارش به اتهام کلاهبرداری شکایت کرد. در تحقیق از شاکی معلوم شد وی در فضای مجازی با مردی آشنا شده که خود را مهندس معرفی کرده و سپس چند بار با او ملاقات می‌کند و در پی این آشنایی مرد جوان با ابراز علاقه‌مندی به وی، از او خواستگاری می‌کند.

در مرحله بعدی تحقیقات معلوم شد، مرد خواستگار به وی پیشنهاد می‌دهد، اگر قصد ادامه تحصیل و سرمایه‌گذاری در یکی از کشورهای اروپایی را دارد، می‌تواند این کار را با کمک دوستانش در خارج از کشور انجام دهد.

به این ترتیب دختر جوان 300 میلیون تومان سرمایه خود و برادرش را تحویل مرد خواستگار می‌دهد، اما با گذشت چند هفته خبری از مرد خواستگار نمی‌شود و تلفن همراه او نیز خاموش می‌شود. با تشکیل پرونده قضایی، تحقیقات برای دستگیری خواستگار کلاهبردار آغاز شد و ماموران به اطلاعاتی دست یافتند که نشان می‌دهد، متهم فراری به شیوه‌ای مشابه چند دختر جوان دیگر را پس از خواستگاری در اینترنت فریب داده و از آنها مبالغی کلان کلاهبرداری کرده است. بنابراین گزارش، با به دست آمدن اطلاعات جدید از فعالیت‌های مجرمانه متهم، جستجوی گسترده پلیس برای دستگیری متهم فراری ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها