
به گزارش واحد مرکزی خبر، محمد دیمهور با اعلام این خبر گفت: با هدف جلوگیری از تکرار فعالیتهای خسته کننده پیکهای نوروزی سالهای قبل توصیه نامهای برای استانها ارسال و در آن قید شده است که در آن پیک نوروزی را در چارچوب سیاستگذاری منطقه و هر استان قرار دادهایم.
وی با اشاره به اینکه پیک نوروزی اجباری نیست و مسوولان منطقهای در این باره تصمیم میگیرند افزود: پیک نوروزی فعالیت محور شده است و تلاش داریم تا توصیه رئیس جمهور را مبنی بر توجه به گفتوگو، مطالعه و انشاء نویسی مورد توجه قرار گیرد.
دیمه ور همچنین تشویق فعالیتهای خلاقانه را از اهداف دستور العمل پیک نوروزی برشمرد و گفت: فعالیتهای درسی در تعطیلات نوروز مدنظر نیست.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد