سوءقصد به جان نخست وزیر سومالی 15 کشته بر جای گذاشت
جام جم آنلاین: علی محمد غیدی نخست وزیر سومالی که در تبعید در کنیا سکونت دارد و دست به نخستین بازدیدش از موگادیشیو ، پایتخت سومالی زده است روز سه شنبه 3 مه هنگام سخنرانی در یک استادیوم فوتبال
کد خبر: ۶۴۴۶۱
شهر موگادیشیو مورد سوءقصد قرار گرفت اما جان سالم به در برد.
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، روز سه شنبه هنگام سخنرانی علی محمد غیدی نخست وزیر سومالی در استادیوم اصلی شهر موگادیشیو در مقابل هزاران نفر از مردم سومالی یک بمب منفجر شد. بر اثر انفجار این بمب که در فاصله 10 متری علی محمد غیدی منفجر شد دستکم 15 نفر کشته و 38 نفر مجروح شدند اما او از این سوءقصد جان سالم به در برد.
این نخستین دیدار علی محمد غیدی از موگادیشیو از زمان انتصابش به مقام نخست وزیری دولت انتقالی در سال 2004 میلادی است.
یوسف احمد رئیس جمهور و علی محمد غیدی رئیس جمهور و نمایندگان مجلس سومالی که از سوی جنگ سالاران و قبایل مختلف سومالی در سال 2004 انتخاب شده اند به دلیل ناامنی در موگادیشیو پایتخت سومالی ، در نایروبی پایتخت کنیا مستقر هستند.
علی محمد غیدی با هدف گفتگو با جنگ سالاران در مورد استقرار دولت در موگادیشیو یا یکی از شهرهای بایدوا در جنوب یا جوهر در شمال دست به سفر به سومالی زده است.
سومالی واقع در شاخ افریقا تنها کشور فاقد حکومت در جهان محسوب می شود و بخش های مختلف آن توسط جنگ سالاران قبایل مختلف اداره می شود.