سرنگونی دو هواپیمای جنگنده ارتش امریکا در منطقه

جام جم آنلاین: دو فروند جت ارتش امریکا روز دوشنبه در آسمان عراق ناپدید شده اند که گفته می شود به علت بدی هوا به یکدیگر اصابت کره اند.
کد خبر: ۶۴۳۹۲

به گزارش سی ان ان ، مقام های نیروی دریایی امریکا گفتند خدمه ناو هواپیمابر «یو اس اس کارل وینسون» حدود ساعت 22:10 دقیقه دوشنبه تماس خود را با دو هواپیمای فوق (18 - }F.A) از دست دادند.
در اعلامیه ارتش امریکا آمده است هنگام قطع ارتباط نشانی از آتش دشمن در منطقه وجود نداشت.
در این اعلامیه گفته نشده هنگام قطع ارتباط جت های فوق در فضای عراق بودند یا روی دریا.
جت های جنگنده ، هورنت F.A - 18 در هر نوع هوایی کار می کنند و می توانند یک یا دو سرنشین داشته باشند.
این هواپیماها که قیمت هر فروند آن بیش از 35 میلیون دلار است از دهه 1980 در خدمت ارتش امریکا بوده اند.
ناو هواپیمابر کارل وینسون از 20 مارس به جای ناوهواپیمابر هری ترومن در خلیج فارس مستقر شده است.
نیروی دریایی امریکا می گوید هشت ناو هواپیمابر عملیاتی نوع نیمیتز آن که با سوخت هسته ای کار می کنند بزرگترین کشتی های جنگی در جهان هستند که هر کدام حدود 85 فروند هواپیما حمل می کنند.
از اکتبر 2003 تا سپتامبر 2004 برای تفنگداران امریکا در این ناوها 18 حادثه مهم رخ داد که طی آنها 15 خلبان کشته شدند و 21 فروند هواپیمای جنگی و بالگرد ارتش امریکا نابود شد.
از جمله این حوادث برخورد دو جنگنده هورنت در اقیانوس اطلس و برخورد دو هورنت دیگر در آسمان اورگون بود که در هر دو مورد خلبانان هواپیما کشته شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها