به گزارش ایرنا، رضا عباسی، رئیس اورژانس نائین در این باره گفت: ساعت 3 صبح دیروز این اتوبوس که از تهران عازم کرمان بود، به دلیل بارش برف و لغزندگی جاده از روی پل سقوط کرد.
وی افزود: در این حادثه 27 نفر از مسافران اتوبوس مجروح و با شش دستگاه آمبولانس به بیمارستان حبیبیان نائین منتقل شدند. کارشناسان در حال بررسی علت حادثه هستند. هنوز از وضع مجرو حان حادثه گزارشی منتشر نشده است.
در خبری دیگری، رئیس جمعیت هلال احمر بادرود گفت: شب دوشنبه به علت لغزندگی جاده، ۱۱ خودرو در مسیر اتوبان کاشان ـ اصفهان محدوده ورودی بادرود واژگون شد.
علی کفاشی در گفتوگو با ایسنا خاطرنشان کرد: حدود ساعت 21 شب تا 2 بامداد بر اثر بارش برف و لغزندگی جاده در اتوبان کاشان - اصفهان، ۱۱ خودروی سواری و یک دستگاه خاور از مسیر خارج و واژگون شد.
وی یادآور شد: این حوادث تلفات جانی نداشته و هشت نفر از مجروحان سانحه توسط ماموران امداد و نجات جادهای هلال احمر بادرود سرپایی درمان شدند و یک نفر از آنها به بیمارستان فاطمیه بادرود منتقل شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم