حق با شماست

دریافت 1000 تومان بابت استفاده از دستگاه کارتخوان

رجبی از تهران: مسئولان درباره تعلق نگرفتن سبد کالا به جانبازان بالای 25 درصد چه توضیحی دارند؟
کد خبر: ۶۴۲۱۳۶

جمع‌کثیری از شهروندان: اگر سبد کالا به بازنشستگان و مستمری‌بگیران با این حقوق ناچیز و همچنین کارگران و افراد بیکار تعلق نمی‌گیرد، پس به چه کسانی این سبد تعلق می‌گیرد؟

جمعی از شهروندان: چرا افراد و مدیرانی که بالای میلیون‌ها تومان در ماه درآمد دارند باید سبد کالا بگیرند، ولی ما کارگران با حقوق 700 هزار تومان نمی‌توانیم از این امکان استفاده کنیم؟

زبیراوی از خرمشهر: برای استفاده از کارتخوان در اداره پست خرمشهر برای پرداخت قبض تلفن؛ متصدی از من هزار تومان دریافت کرد که شکایت من به‌جایی نرسید. از مسئولان امر می‌خواهیم به این موضوع رسیدگی کنند.

یک‌ شهروند از ارومیه: شرکت گاز درباره بندهای مختلفی که به قبوض گاز اضافه شده است، چرا هیچ اطلاع‌رسانی نمی‌کند؟

جوابیه: در پی درج پیامی در بیست و هشتم دی‌ماه تحت عنوان «جمع‌آوری پایه‌های روشنایی محدوده ضلع جنوبی خیابان خاوران تا تقاطع خیابان خواجوی کرمانی» روابط‌عمومی شرکت توزیع برق تهران بزرگ با ارسال دورنگاری اعلام کرد: با تمهیدات به عمل آمده نسبت به جمع‌آوری 25 عدد پایه راکد روشنایی در این محدوده اقدام شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها