حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش جامجم، سردار حسین ساجدینیا، رئیس پلیس تهران روز گذشته در جمع خبرنگاران با اشاره به این عملیات گفت: با افزایش شکایتهای مردمی در ارتباط با سرقت و تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی، این متهمان شناسایی و صبح روز شنبه در چند عملیات همزمان دستگیر شدند و مقادیری اموال دزدی از آنها کشف شد.
وی تصریح کرد: این مجرمان که سوابق متعدد کیفری دارند، در قالب باندهای سه و چهار نفره علاوه بر کیفقاپی و گردنبندقاپی، به عنوان مسافر یا در پوشش حمل مسافر، اموال مردم را با ایجاد رعب و وحشت سرقت میکردند.
سردار ساجدینیا در پاسخ به پرسش جامجم در ارتباط با کنترل مجرمان سابقهدار خاطرنشان کرد: با نزدیک شدن به پایان سال، یکی از موارد در دستور کار پلیس، مرخصی مجرمان سابقهدار از زندان است که در این زمینه با همکاری پلیس و قوه قضاییه، این متهمان زیر نظر خواهند بود.
رئیس پلیس تهران در پاسخ به پرسش دیگر جامجم در ارتباط با کنترل اماکن تجاری و اقتصادی در پایان سال نیز، تصریح کرد: پلیس در قالب گشتهای پنهان و آشکار، این اماکن را تحت کنترل قرار میدهد و تعدادی از متهمانی که در عملیات اخیر دستگیر شدهاند، از تبهکارانی هستند که با کمین در بانکها و شناسایی کسانی که پول دریافت کرده بودند، اموال آنها را دزدیده و در برخی موارد نیز با تهدید قمه و چاقو، کارت بانکی مردم را گرفته و از حساب آنها سرقت کرده بودند.
وی یادآور شد: افزایش احساس امنیت و امنیت پایا، از اولویتهای کاری پلیس در بخشهای مختلف است و سعی خواهیم کرد به مطالبات مردم پاسخ بایسته و مناسب ارائه کنیم.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....