فرصت‌های نابرابر چالش جدی حوزه زنان

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: با‌وجود بهبود وضع زنان در شاخص‌های آموزش، بهداشت و امید به زندگی، همچنان در دسترسی زنان به فرصت‌های برابر، چالش‌های جدی وجود دارد.
کد خبر: ۶۳۹۵۳۲

به گزارش جام‌جم، شهیندخت مولاوردی با اشاره به این که زنان نیمی از جمعیت کشور هستند، ولی مشارکت آنها در اداره اموربسیار محدود است، افزود: هم اکنون در میزان مشارکت زنان در حوزه‌های اقتصادی و سیاسی چالش‌های اساسی وجود دارد و به همین دلیل به خواست رئیس‌جمهور مشغول تدوین برنامه‌ای برای افزایش حضور زنان در دولت‌هستیم.

به گفته وی، افزایش روزافزون طلاق، بالا رفتن سن ازدواج و گسترش اعتیاد میان زنان از مهم‌ترین چالش‌های کنونی است که همگی ریشه در فقر (اقتصادی و فرهنگی) و مشکلات معیشتی دارد و اگر مسائل عمومی جامعه حل شود، بخشی از این مشکلات نیز رفع خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها