از دور از نزدیک

ترکیب عجیبی از مرغ سوخاری با کاکائو

رستوران‌ها و مجموعه‌های تولید غذا هر روز دست به ابتکاری تازه می‌زنند تا غذای جدیدی درست کنند. آدام فلیشمن، مدیر شرکت غذایی اومامی‌برگر از این دست افرادی است که بتازگی در این زمینه دست به خلاقیت زده است.
کد خبر: ۶۳۷۹۱۴

آدام در ابتکار خود، تکه‌های مرغ را پیش از آن که سوخاری کند، ابتدا در کاکائو زده و سپس آنها را می‌پزد. او خودش می‌گوید این غذا مزه‌ای جدید داشته و نه مزه مرغ سوخاری می‌دهد نه کاکائو. آدام قصد دارد طی چند ماه آینده اولین رستوران خود در این زمینه را در جنوب لس‌آنجلس راه‌اندازی کند./ Odditycentral

خطرناک‌ترین درخت دنیا

درختی که با نام «مانچی نیل» شناخته می‌شود و خاستگاه اصلی آن، نیمکره غربی است، به عنوان خطرناک‌ترین درخت در دنیا شناخته شده است.

این درخت به حدی سمی و خطرناک است که معمولا در کنار آن تابلویی قرار داده می‌شود و از نزدیک شدن مردم عادی به آن جلوگیری می‌شود. میوه‌های این درخت، شبیه به سیب‌های کوچکی است که خوردن فقط یک دانه از آنها بی‌شک شما را به بیمارستان می‌فرستد.

پوست این درخت نیز حاوی سمی است که در صورت آتش گرفتن، دودی ایجاد می‌کند که باعث کوری موقت می‌شود. همه این موارد باعث شده تا نام این درخت در کتاب رکوردهای گینس به عنوان خطرناک‌ترین درخت در جهان ثبت شود./ Odditycentral

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها