نامه تهدید آمیز نواب صفوی به شاه افغانستان

به خدا قسم، ای ظاهر شاه اگر یک مو از سر جناب آقای بلخی کم بشود حساب تو با من است. بدان که اگر یک ذره عقل در آن کله ات باشد، متوجه باشی که اشتباه نکنی و به جان آقای بلخی صدمه نزنی! او را آزاد کنید! اگر خدای نکرده در این باره اشتباه کنی ملت های آزاده و مسلمانان و شیعیان تو را زنده نخواهند گذاشت، و انتقام خون او را از تو خواهند گرفت.
کد خبر: ۶۳۶۳۹۴
نامه تهدید آمیز نواب صفوی به شاه افغانستان

به گزارش جام‌جم آنلاین بیست و هفتم دی ماه، سالروز شهادت نواب صفوی و یاران اوست که با نام فدائیان اسلام علیه ظلم و ستم می‌جنگیدند؛ مبارزانی که نبرد آنها با ظلم تنها به جغرافیای محل زندگی خودشان محدود نمی‌شد؛ نامه‌ای که در ادامه می‌آید یکی از اسناد مبارزه فدائیان اسلام با ظلم علیه مسلمانان کشور افغانستان است که نشان از غیرت دینی فدائیان اسلام دارد.

شهید سید مجتبی نواب صفوی در نامه خود به ظاهر‌شاه، که اداره امور افغانستان را بر عهده داشت؛ می نویسد: حجت الاسلام و المسلمین «سید اسماعیل بلخی» رهبر حزب فدائیان اسلام در افغانستان از شخصیت های جهادی و مبارز شیعه و از دوستان و همکاران ماست. او به عنوان یک روحانی و مبلغ اسلام در آن کشور ایفای وظیفه کرده است و به جرم دفاع از حقانیت اسلام، تبلیغ دین و به رسمیت یافتن مذهب حقه جعفری (ع) در افغانستان مظلومانه دستگیر و زندانی شده است. شنیده ایم که دولت مزدور و وابسته افغان او را به اعدام محکوم کرده و در حال حاضر در شرایط بد زندان بسر می برد. از ملاقات و ارتباط با مردم به کلی محروم شده است.


ای ظاهر شاه، بدان که جناب آقای شیخ محمد تقی بهلول، این روحانی مبارز ایرانی در دست توست و او را سال هاست در حبس نگهداشته اید. اگر کاری کرده در ایران بوده و به دولت افغان کاری نداشته است. او فقط به صورت پناهنده مهاجر به آن کشور سفر کرده و جرم او زندانی سیاسی نیست. این را بدان که اگر این دو نفر را بزودی از زندان رها نکنی، پشیمان خواهی شد. ما در ایران ساکت نمی مانیم و جنایات تو را در سازمان ملل متحد افشا کرده و در برابر کار تو اقدام می کنیم.(منبع نامه: سایت نوید شاهد)
 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها