تمدید مهلت اعزام مشمولان در نیمسال دوم دانشگاه فراهم شد

معاون امور مشمولان و معافیت‌های سازمان وظیفه عمومی گفت: امکان تمدید مهلت اعزام مشمولان پذیرفته شده در نیمسال دوم دانشگاه‌ها فراهم شده است.
کد خبر: ۶۳۵۰۰۸
تمدید مهلت اعزام مشمولان در نیمسال دوم دانشگاه فراهم شد

حجت‌الله واعظی‌نژاد در گفت‌وگو با مهر اظهار کرد: مشمولانی که دارای برگه اعزام نوزدهم دی هستند و در نیمسال دوم دانشگاه‌ها پذیرفته شده‌اند، می‌توانند برای تمدید اعزام خود اقدام کنند. این افراد به شرط تمدید موعد اعزام به خدمت و داشتن شرایط ادامه تحصیل، می‌توانند از بهمن در دانشگاه‌ها ثبت‌نام کنند.

وی افزود: با توجه به این‌که برابر قانون خدمت وظیفه عمومی، امکان ترخیص سربازان حین خدمت برای ادامه تحصیل در مقطع کاردانی مقدور نیست، بنابراین، این مشمولان باید نسبت به تمدید تاریخ اعزام به خدمت خود اقدام می‌کردند در غیر این صورت امکان ادامه تحصیل آنان پس از اعزام به خدمت فراهم نیست.

به گفته معاون امور مشمولان و معافیت‌های سازمان وظیفه عمومی، دارندگان برگ آماده به خدمت به تاریخ نوزدهم دی امسال در صورتی‌که بدون تمدید تاریخ اعزام یا بدون داشتن معاذیر موجه، در روز اعزام خود را معرفی نکنند برابر قانون به علت داشتن غیبت، واجد شرایط استفاده از معافیت تحصیلی نیستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها