طرز تهیۀ «سوپ جو سفید» با مایکروویو

کد خبر: ۶۳۴۰۱۰

مواد اولیه :

 جوپرک      ۱۰۰ گرم
 هویج      سه عدد
 آب مرغ      دو پیمانه
 نمک و فلفل      به میزان لازم
 جعفری خرد شده     سه قاشق غذاخوری
 خامه     ۵۰ گرم
 آب     دو لیوان

مواد لازم برای سس سفید:

 شیر      یک پیمانه
 کره      ۵۰ گرم
 آرد      دو قاشق مرباخوری
 نمک و فلفل      به میزان لازم

سوپ جو؛ جام جم سرا

طرز تهیه:

برای تهیه سس ابتدا کره را با قدرت ۱۰۰ درصد (معادل ۹۰۰ وات) یک تا یک و نیم دقیقه در مایکروویو می‌گذاریم و آرد را به آن اضافه می‌کنیم تا کاملا آرد در کره حل شود. آنگاه شیر، نمک و فلفل را کم کم داخل آن ریخته و هم می‌زنیم و مجددا ظرف بدون در را به مدت دو تا چهار دقیقه با قدرت ۶۰ درصد در دستگاه می‌گذاریم تا سس آماده شود. برای تهیه سوپ، هویج رنده شده را با نصف لیوان آب در ظرف مناسبی ریخته و ظرف را با در بسته به مدت پنج الی شش دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد در مایکروویو می‌‌گذاریم سپس آب، آب مرغ و جو پرک را به هویج اضافه کرده و ظرف را با در بسته به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد در مایکروویو قرار می‌‌دهیم. سس سفید آماده را به سوپ افزوده و مجددا ظرف را بدون در به مدت پنج الی شش دقیقه با قدرت ۶۰ درصد در دستگاه گذاشته و بعد از آن خامه، جعفری، نمک و فلفل را به سوپ اضافه می‌‌کنیم.

نکتـه: در صورت دلخواه می‌توانید ۱۰۰ گرم قارچ را خرد کرده و در کره تفت دهید و بعد به سوپ اضافه کنید|خانومها|

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
رابعه
Afghanistan
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۶
۰
۰
بسیار خوب است

نیازمندی ها