امامی کاشانی: ذره‌ای از اصول خود کوتاه نمی‌آییم

امام جمعه موقت تهران با اشاره به توافق ژنو گفت: ما بر اساس پایبندی به اسلام بر میثاق و وعده خود پایبندیم اما بر روی اصول خود محکم ایستاده‌ایم و ذره‌ای از آن کوتاه نخواهیم آمد.
کد خبر: ۶۳۰۳۰۹

به گزارش واحد مرکزی خبر، آیت‌الله امامی کاشانی در خطبه‌های نماز جمعه تهران که دیروز در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد، اشاره‌ای به مذاکرات ژنو کرد و گفت: خروجی مناسب مذاکرات این بود که تبلیغات استکبار علیه ایران رنگ باخت چرا که آنان همواره علیه جمهوری اسلامی ایران به دروغ می‌گفتند که در پی سلاح اتمی هستیم در حالی که ما همواره اعلام کرده‌ایم که در پی دانش هسته‌ای هستیم.

آیت‌الله امامی کاشانی گفت: با تلاش مسئولان وزارت امور خارجه در مذاکرات ژنو دنیای مسیحیت متوجه شد که موضوع از چه قرار است. امام جمعه موقت تهران افزود: البته ملت ایران ملتی منسجم و مقتدر است و هیچ گاه از عزتش کوتاه نمی‌آید و به طور کامل از اقتدارش دفاع می‌کند. وی اضافه کرد: در این مسیر مقام معظم رهبری نیز همچنان با اراده محکم کاملاً اوضاع را رصد و مدیریت می‌کنند.آیت‌الله امامی کاشانی خطاب به استکبار با تاکید بر این که پرونده شما نزد دنیای اسلام بویژه مردم ایران سیاه است به آنان توصیه کرد پرونده خود را قطورتر و سیاه‌تر نکنند چرا که تاریخ، جهان و آیندگان قضاوت خواهند کرد که کدام طرف راست، کدام طرف دروغ می‌گوید.خطیب جمعه تهران تاکید کرد: اگر همواره به اقدامات گذشته خود ادامه دهید حرکت شما در چشم جهانیان زشت‌تر و محکوم‌تر از قبل خواهد بود. وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از روز اول با صفا و صمیمیت حرکت کرد، اما شما اهل فریب بودید. امامی کاشانی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه به نمونه‌هایی از برنامه‌ریزی‌های دشمن برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: در سال‌88 نمونه‌ای از اقدام استکبار را دیدیم که چگونه درقالب لجاجت و جهالت صورت گرفت و پشت آن استکبار ایستاد و صف‌آرایی و طمع کرد.وی گفت: متاسفانه آنهایی که در داخل به این وضع کمک کردند به جای متنبه شدن به اشتباه خود ادامه دادند که این حرکت برخلاف اصول بود، بنابراین رفتارهای غرب نشان می‌دهد که مدام می‌خواهد به دنیای اسلام به ویژه نظام جمهوری اسلامی ایران آسیب بزند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها