انتشار تصاویر غیراخلاقی با هدف سرگرمی

رئیس پلیس فتای استان سمنان از دستگیری پسری خبر داد که در یکی از شبکه‌های اجتماعی، تصاویر مستهجن منتشر می‌کرد.
کد خبر: ۶۲۸۹۲۱
انتشار تصاویر غیراخلاقی با هدف سرگرمی

به گزارش ایسنا، سرگرد سیدعلی میراحمدی در این باره گفت: ماموران در پیگیری و رصد فضای مجازی، صفحه‌ای در یکی از این شبکه‌ها مشاهده کردند که گردانندگان آن، مطالب و تصاویر غیراخلاقی را با هدف اشاعه فحشا و کسب درآمد منتشر می‌کردند.

وی افزود: در ادامه تحقیقات، گرداننده صفحه مورد نظر که پسری شاغل در کافی نت یکی از شهرستان‌های استان بود، شناسایی و دستگیر شد.

رئیس پلیس فتای استان سمنان یادآور شد: متهم در بازجویی‌ به جرم خود اعتراف و انگیزه‌اش را سرگرمی در فضای مجازی عنوان کرد. متهم پس از تکمیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.

newsQrCode
برچسب ها: تصاویر مستهجن
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها