زندگی الهام‌بخش یک معلول در شبکه مستند

مستند «معلولین» با روایت زندگی شگفت‌انگیز و الهام‌بخش نیک ژوویسک که از بدو تولد دست‌و پا نداشته امروز از شبکه مستند پخش می‌شود.
کد خبر: ۶۲۱۷۷۵

نیک ژوویسک زمانی بدون دست و پا متولد شد که پزشکان هیچ تجربه‌ای درباره این نقص مادرزادی نداشتند. به همین دلیل با موانع و چالش‌های بسیاری روبه‌رو بود، اما او حالا کارشناس بازرگانی در رشته حسابداری و برنامه‌ریزی امور مالی است و مهم‌تر از آن یک سخنور قابل است که به مدارس می‌رود و رازهای امیدواری‌اش به رحمت خداوند و ارزش تلاش را برای دیگران تعریف می‌کند. این مستند امروز ساعت 21 از شبکه مستند پخش می‌شود.

سه مستند «دام»، «ای.ال.دی» و «سنگ مادر خاموش» ساخته فرشاد فدائیان، امشب ساعت 23 از برنامه «فانوس» در شبکه مستند به نمایش درمی‌آید.

این مستندها به تاثیر صنعت در زندگی و جهان امروز توجه دارند. مستند «نمایشی اصیل از اردک‌های رنگارنگ» محصول 2012 آمریکا فردا ساعت 22 در قالب جشنواره پاییزه از شبکه مستند پخش می‌شود. این مستند به تهیه‌کنندگی آن جانسون پروم ساخته شده و تصاویری باورنکردنی از زندگی اردک‌ها را به تصویر کشیده و شگفتی‌های حیات اجتماعی چند میلیون ساله آنها و چگونگی تطابقشان با محیط‌های مختلف را بررسی می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها