به گزراش جام جم سرا به نقل از آرمان- «فرح روشنپور» درباره خواص عسل گفت: عسل خواص فراوانی دارد که از آن جمله میتوان به اثر آنتیبیوتیکی آن اشاره کرد.
بهگفته وی، عسل کاهنده عارضه آلرژی است و از رشد باکتری مولد زخم معده به نام «هلیکوباکتر پیلوری» جلوگیری میکند. این کارشناس تغذیه افزود: از عسل بهعنوان بهترین پانسمان زخم استفاده میشود، ضمن اینکه برای التیام سوختگی بسیار مفید است و کشش پوستی را کاهش میدهد.
روشنپور ادامه داد: مصرف عسل در سالمندان از بروز کاتاراکت (آب مروارید) جلوگیری میکند و برای درمان و نیز جلوگیری از پیشرفت گانگرن یا قانقاریا هم سودمند است. مصرف عسل در کودکان زیر دو سال امکان ابتلا به بوتولیسم کودکان را افزایش میدهد، چون چنانچه عسل آلوده به میکروب بوتولیسم باشد، آنگاه این میکروب در دستگاه گوارش کودک تکثیر میشود. این کارشناس تغذیه علائم ابتلای کودک به بوتولیسم را شامل یبوست، آبریزش از دهان، ضعف و بیحالی، کاهش اشتها، اختلال در عمل مکیدن و خصوصاً عدم کنترل سر دانست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد