این غذا، خوراکی دریایی با میگو است که روش طبخ آن در آمریکا رواج دارد. پخت آن بین ۳۰ دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد و مواد آن برای سیر شدن ۴ نفر کافی است.
کد خبر: ۶۱۹۷۷۷

مواد اولیه

کره....................... ۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده............. نصف پیمانه
کرفس خرد شده......... یک چهارم پیمانه
فلفل دلمه قرمز خرد شده، ‌ یک چهارم پیمانه
فلفل قرمز................. به مقدار خیلی کم (یک هشتم قاشق چایخوری)
نمک و فلفل به دلخواه
سیر خرد شده........... یک قاشق غذاخوری
آب مرغ................ ۴ پیمانه
 برنج.................... یک پیمانه
آب...................... ۲ پیمانه
نمک..................... یک قاشق چایخوری
کره................... ۲ قاشق غذاخوری
آرد.................... ۲ قاشق غذاخوری
سوسیس.............. ۲۵۰ گرم
میگو پوست گرفته ۱۵ عدد

گام ۱

پیاز، فلفل دلمه،‌ کرفس و سیر را خرد کنید

گام ۲

کره را در تابه ای ریخته روی اجاق با حرارت خیلی ملایم بگذارید، ابتدا پیاز را حدود 5 دقیقه تفت دهید سپس کرفس و فلفل دلمه را به آن اضافه کرده و در آخر سیر خرد شده همراه با ادویه  را به آن اضافه کرده و5 دقیقه دیگر تفت دهید.‌

گام ۳

اگر آب مرغ از قبل دارید که هیچ اگر ندارید میتوانید از قرص‌های عصاره مرغ استفاده کنید. طبق دستور روی بسته مقداری از آن را با آب مخلوط و بگذارید تا بجوشد. برنج را در آن بریزید یک قاشق چایخوری به آن نمک اضافه کرده و به صورت آبکش آماده کنید.

گام ۴

سوسیس را به صورت حلقه‌‌ای خرد کرده و کره تفت دهید. (خیلی تفت ندهید که خشک شود.)

گام ۵

کره را در ظرفی روی اجاق روی حرارت ملایم ذوب کرده، ‌آرد را به آن اضافه کرده کمی تفت دهید تا طلایی شود.میگو را سبک در آن تفت دهید و سپس همراه با سوسیس به مواد بالا اضافه کنید حدود 5 دقیقه دیگر بگذارید تا تمام مواد با هم بپزد (‌روی شعله ملایم)

گام ۶

همراه با برنج سرو کنید.

>> گورمند

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها