کسر خدمت 6 ماهه برای برگزیدگان همایش ملی سربازی

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا از اعطای کسر خدمت شش ماهه به مقالات برگزیده در نخستین همایش ملی خدمت سربازی خبر داد.
کد خبر: ۶۱۳۹۲۹

حمید صدرالسادات با تاکید بر این‌که نخستین همایش ملی خدمت سربازی، فتح بابی برای ادامه این روند برای صاحب‌نظران خواهد بود، به ایسنا گفت: این همایش در سه محور کلی «مفهوم، مبانی، اصول و فلسفه خدمت سربازی»، «رویکردها و کارکردهای خدمت سربازی» و «چگونگی و فرآیندهای مطلوب خدمت سربازی» برگزار خواهد شد که البته این سه محور هر یک دارای جزئیات و زیرمجموعه‌های مفصلی است.

وی درباره امکان انتقال کسر خدمت‌ها به افراد دیگر یا فرزند و برادر افراد شرکت‌کننده، افزود: در صورتی که افراد به سربازی رفته باشند و مقالاتشان حائز رتبه‌های برتر شده باشد، کسر خدمت به آنان تعلق نگرفته و طبیعی است که امکان انتقال آن نیز وجود نخواهد داشت.

به گفته رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا، سربازان مشغول به خدمت در پادگان‌ها و یگان‌های انتظامی نیز می‌توانند در این همایش شرکت کرده و در صورت برگزیده‌شدن از کسرخدمت تعلق گرفته به خودشان استفاده کرده و مدت سربازی خود را کاهش دهند.

صدرالسادات با بیان این‌که محدودیتی برای شرکت‌کنندگان به لحاظ سنی در این همایش وجود ندارد، یادآور شد: شرکت‌کنندگان می‌توانند فایل مقاله‌های خود را از طریق پایگاه استنادی علوم جهان اسلام به آدرس WWW.ISCCONFERENCES.IR‌/‌465 ارسال کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها