املاح کلسیم و منیزیم موجود در شلغم موجب جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان شده، سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت میکند.
به گزارش جام جم سرا به نقل از عصر ایران- سمانه عزیزی با اشاره به آغاز فصل برداشت شلغم، اظهار کرد: خواص ضدویروسی شلغم، موجب درمان بیماریهای تنفسی، سرفههای خشک و سرماخوردگی میشود و برای درمان بیماریهای تنفسی بهتر است شلغم را به صورت آش یا سوپ مصرف نمود.
شلغم را میتوان به صورت آب پز مصرف کرد یا در فر گذاشت، یا اینکه بخارپز کرد و به سالاد، سوپ، آش و دیگر غذاهایی که با سبزیجات تهیه میشوند اضافه کرد و خورد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد