هویج: در طول فصل زمستان هویج را جایگزین گوشت در وعدههای غذاییتان کنید، زیرا به کاهش دریافت کالری بدن کمک میکند.
ترب: این گیاه حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر خوراکی و آب است که با خوردن آن احساس سیری ایجاد میشود.
پیاز: پیاز به دلیل دارا بودن ماده معدنی کروم تاثیر سودمندی بر کاهش وزن دارد.
ترهفرنگی: این سبزی حاوی املاح معدنی چون آهن و کلسیم است که به کاهش چربی شکمی کمک میکند.
سیبزمینی: این ماده خوراکی به دلیل دارا بودن فیبرهای محلول و غیرمحلول میزان کلسترول بد خون را تحت کنترل نگه میدارد.
اسفناج: به دلیل دارا بودن آنتیاکسیدانها به افزایش سطح انرژی بدن در روزهای سرد زمستان کمک میکند.
علتهای ترش کردن معده را بشناسید
یک متخصص داخلی درباره ترش کردن معده گفت: این بیماری یکی از بیماریهای شایع، ولی قابل درمان است.
دکتر علیرضا خادمالمله در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ترش کردن معده از بیماریهای دستگاه گوارش است که به اشتباه به آن رفلکس گفته میشود. این در حالی است که این بیماری برگشت غذا از معده به مری است که معمولا در افراد با علائمی همچون تلخی دهان یا ترش کردن دهان همراه است. وی افزود: این بیماری معمولا با خوردن غذاهای چرب، شیرین و با حجم زیاد رخ میدهد. همچنین درازکشیدن بلافاصله پس از خوردن غذا در این امر تأثیرگذار است. افراد چاق، سیگاری و کسانی که دریچه تحتانی مری به معدهشان دچار شل شدگی شده از این بیماری رنج میبرند. درمان در این بیماری به دو صورت دارویی و غیردارویی است که در درمان غیردارویی، کم کردن وزن در افراد چاق، ترک سیگار، پرهیز از خوردن غذاهای پرچرب و شیرین و خوب جویدن غذا توصیه میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد