مشحون: می‌خواهیم جزو 8 تیم برتر بسکتبال جهان شویم

مدیر سازمان تیم‌های ملی بسکتبال با تاکید بر این‌که تیم ملی ماه‌های حساس و تعیین کننده‌ای تا مسابقه‌های قهرمانی جهان پیش‌رو دارد، گفت: می‌خواهیم یکی از هشت تیم برتر این رقابت‌ها شویم، چون لیاقت و توانایی آن را داریم .
کد خبر: ۶۱۱۵۶۶

محمدرضا مشحون با تاکید بر این‌که همه فدراسیون‌ها و تیم‎ها از مشخص نشدن وزیر ورزش و جوانان به یک اندازه متضرر نمی‌شوند، گفت: به هرحال باید شرایط وزیر ورزش و جوانان مشخص شود تا وضع بودجه و اوضاع مالی فدراسیون‌ها سر و سامان بگیرد. با شرایط فعلی و مشکلات مالی که با آن مواجه هستیم، فقط می‌توانیم به فکر برنامه‌ریزی باشیم، اما هرچه به جلو می‌رویم و فاصله‌مان با مسابقات جهانی کمتر می‌شود، دغدغه‌هایمان بابت مسائل مالی بیشتر می‌شود.

مدیر سازمان تیم‌های ملی بسکتبال با یادآوری این‌که تیم ملی برای دومین‌بار به واسطه قهرمانی در آسیا صاحب سهمیه جهانی شد، خاطرنشان کرد: در دوره پیش که در مسابقات جهانی شرکت کردیم، نتوانستیم از گروه‌مان صعود کنیم اما این‌بار می‌خواهیم یکی از هشت تیم برتر جهان شویم، چون لیاقت آن را داریم. مشحون با یادآوری این‌که باید همزمان با تیم ملی، برای تیم جوانان هم برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهیم، به مهر گفت: تیم جوانان‌مان هم باید سال آینده در مسابقه‌های قهرمانی آسیا شرکت کند و از این رقابت‌ها سهمیه جهانی بگیرد. مذاکراتی انجام داده‌ایم تا در صورت امکان میزبانی این مسابقه‌ها را بگیریم، چون موفقیت جوانان و جهانی شدن آنها هم ارزش و اهمیت خود را دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها