قهوه احتمال سرطان کبد را کاهش می‌دهد

محققان علوم پزشکی در نشست انجمن بیماری های گوارشی آمریکا اعلام کردند مصرف قهوه به کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد کمک می کند.
کد خبر: ۶۱۰۹۶۶

دکتر «کارلو لا وچیا» و همکارانش در بخش اپیدمیولوژی موسسه «ریسرچه فارماکولوژی» در میلان ایتالیا می گویند بررسی آنان نشان می دهد سلامت انسان به طور جدی به سلامت کبد او وابسته است.

محققان می گویند جلوگیری از ابتلا به سرطان با مصرف قهوه ، به خصوص به تاثیر بازدارنده قهوه در برابر ابتلا به دیابت مربوط می شود.

دانشمندان با مطالعه سه هزار و 153 نفر بین سال های 1996 تا 2012 به مطالعه ارتباط سرطان با مصرف قهوه پرداختند. محققان دریافتند کسانی که قهوه مصرف می کنند کمتر از دیگران به سرطان کبد مبتلا می شوند.

سرطان کبد، ششمین سرطان شایع در جهان است و شایع ترین علت مرگ ناشی از  سرطان را نیز شامل می شود. هنگامی که سلول ها توانایی تقسیم و رشد عادی خود را از دست می دهند  این موضوع منجر به تسخیر، تخریب و فاسد شدن بافت های سالم می شود و در نهایت، سرطان ایجاد خواهد شد. شایعترین نوع سرطان کبد  سرطان موسوم به «اچ سی سی» است که 90 درصد از همه سرطان های کبد را شامل می شود. عفونت با ویروس های «هپاتیت بی و سی» همچنان عامل اصلی ابتلا به سرطان کبد محسوب می شوند و دیگر مواردی که خطر ابتلا به سرطان کبد را بالا می برند عبارتند از مصرف الکل، دخانیات، چاقی و دیابت.

>> واحد مرکزی خبر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها