200 میلیون معتاد به موادمخدر در جهان

جام جم آنلاین: تجارت موادمخدر در جهان به علت تقاضای بیش از 200 میلیون معتاد ، رو به ترقی است.
کد خبر: ۶۱۰۹۲

به گزارش آبزرور به نقل از گزارش منتشر شده از سازمان ملل ، علی رغم انجام اقدامات چند میلیارد دلاری که بعضی از منابع عرضه موادمخدر را محدود کرده ، بازار مثل همیشه سیری ناپذیر است.
یک سخنگوی دفتر مبارزه با جنایت و موادمخدر سازمان ملل گفت : ما نشان داده ایم که سیاست های کنترل موادمخدر از نظر مبارزه با عرضه آن می تواند مفید واقع شود اما تقاضا مساله کاملا متفاوت دیگری است.
گزارش اخیر وزارت خارجه امریکا ادعای سازمان ملل را در مورد افزایش تقاضای موادمخدر تایید می کند.
اگر چه مصرف موادمخدر در امریکای شمالی - بزرگترین بازار انفرادی جهان - ثابت مانده ، مصرف آن در جنوب شرقی آسیا و استرالیا افزایش یافته که یکی از دلایل آن مصرف محرک های نوع آمفتامین است که بسیاری از آنها در چین ساخته می شوند.
امریکای جنوبی ، آفریقا و حوزه کارائیب نیز شاهد مشکلاتی جدی در این زمینه هستند.
در اروپا ، اگر چه افزایش سریع مصرف کوکائین کاهش یافته ، حدود 5.3 درصد جمعیت در سال گذشته حشیش مصرف کردند و در مناطق بسیاری از این قاره مصرف هروئین و کراک رو به افزایش است.
دفتر مبارزه با جنایت و موادمخدر سازمان ملل در سال 2001 تعداد معتادان دنیا را حدود 180 میلیون نفر برآورد کرده بود که گفته می شود این رقم بیش از 10 درصد افزایش یافته و حدود 5.3 درصد از کل جمعیت جهان به دام این بلای خانمانسوز افتاده اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها