نام‌های عجیب و غریب در ثبت‌احوال تهران

بطری، ویلا، سماور، شناور، چرت، نخواسته، حقیر، فلفلی و زیغ، تعدادی از نام‌ و نام‌خانوادگی‌هایی عجیب و غریب بوده که طی چند ماه گذشته در استان تهران تغییر کرده است.
کد خبر: ۶۱۰۸۴۷

به گزارش اداره کل ثبت احوال استان تهران، بر اساس قانون ثبت احوال هر فردی در جمهوری اسلامی ایران می‌تواند در صورت نامناسب بودن نام و نام‌خانوادگی پس از رسیدن به 18 سال برای یک بار درخواست تغییر دهد.

برخی از نام‌های خانوادگی نامناسب که تاکنون در استان تهران تغییر کرده‌اند شامل: پالانی، بیچاره، گدا، خنجری برار عزیزی و فلاح ناگزیر لنگرودی بوده است.

همچنین برخی نام‌ها مانند: آغامادر، آبجی، آخرت، بخاره، بطری، بسته، تماشا، ترکه، چرت، چرمی، حرف ناز، خیال، دده، سبیله، سماور، شناور، طوطی و هزار تومانی بوده‌است.

در صورتی که نام‌های خانوادگی از واژه‌های خارجی باشد مانند: علی‌اف، چارلتن و جانسون می‌توانند نسبت به تغییر نام‌خانوادگی اقدام کنند.

بر اساس بند 14 قانون ثبت احوال کشور، افراد می‌توانند نسبت به حذف پیشوند یا پسوند نیز اقدام کنند.

همچنین بیشترین نام‌هایی که در استان تهران در شش ماهه گذشته انتخاب شده است نیز شامل: امیرعلی، محمدطاها، امیرحسین، علی، ابوالفضل، امیرعباس، امیرمحمد، محمدمهدی، محمدحسین، پارسا، ایلیا، محمدرضا، امیرمهدی، حسین و ماهان برای پسران و فاطمه، زهرا، نازنین‌زهرا، ریحانه، النا، رها، هستی، سارینا، باران، ستایش، یسنا، بهار، ثنا، آوا و زینب برای دختران بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها