به گزارش فارس، رقابت اصلی شانزدهمین مرحله از مسابقات اتومبیلرانی فرمول یک در پیست دهلینو برگزار شد و سباستین فتل موفق شد سریعتر از دیگر رانندگان از خط پایان بگذرد و برای چهارمین بار متوالی قهرمان شود.در این رقابت اتومبیلرانان در 60 دور، مسافتی به طول 307.249 کیلومتر را طی کردند که راننده آلمانی عنوان قهرمانی را بهدست آورد.
فتل که در دور تعیین خط پیشتاز دیگر رقیبانش در خط اول بود تنها به ده امتیاز نیاز داشت که در نهایت با پیشتازی، عنوان قهرمانی را بهدست آورد و 25 امتیاز دیگر تصاحب کرد و در فاصله سه گرندپری به پایان رقابتها، قهرمان جهان شد.
پس از این راننده، نیکو روزبرگ، راننده آلمانی مرسدس در جایگاه دوم ایستاد و رومن گروسجین فرانسوی از تیم لوتوس سوم شد. فیلیپه ماسا از فراری و سرجیو پرز از مکلارن عنوانهای چهارم و پنجم را به خود اختصاص دادند. فرناندو آلونسو نزدیکترین تعقیبکننده فتل هم با قرار گرفتن در رده یازدهم عملا شرایط را برای فتل آلمانی مهیا کرد تا با خیال آسوده پیکارهای این فصل را به پایان ببرد.