به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا- متخصصان تغذیه توصیه میکنند میزان مصرف قند روزانه نباید بیش از ۱۳ قاشق چایخوری باشد.
اغلب ما هشدارهایی در مورد کاهش مصرف قند را میدانیم. ولی نمیدانیم چه مقدار قند در غذایی که میخوریم وجود دارد. متخصصان میگویند: با وجود اینکه سلولهای ما برای زنده ماندن نیاز به قند (گلوکز) دارند، مصرف بیش از حد آن میتواند مشکلات زیادی برای سلامت به همراه داشته باشد. قند مازاد بر نیاز بدن، هیچ ماده مغذی و مفیدی ندارد.
متخصصان انجمن ملی قلب امریکا میگویند: مصرف قند اضافی که با دریافت کالری بیشتر همراه است، به افزایش وزن، چاقی و در نتیجه کاهش سلامت قلب منجر میشود.
این متخصصان توصیه میکنند که میزان قند دریافتی روزانه در مردان نباید بیش از ۱۵۰ کالری و در زنان نیز نباید بیش از ۱۰۰ کالری باشد. در واقع میزان مصرف قند نباید از ۱۳ قاشق چای خوری در روز بیشتر باشد.
میوهها حاوی فروکتوز هستند. میزان قند موجود در میوههای تازه بدون شکر اضافه شده، به ازاء یک قاشق چایخوری در هر ۱۰۰ گرم است، به عنوان مثال: انبه ۳/ ۲ قاشق چایخوری، موز ۳ قاشق چایخوری، سیب ۲/۶، آناناس ۲/۵، انگور ۴، انواع لیمو ۰/۶، کیوی ۲/۳ و گوجه فرنگی ۰/۷ قاشق چایخوری قند دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد