9138 سال زندان برای شکنجه گر نظامی

جام جم آنلاین: دادستانی دراسپانیا برای افسر سابق نیروی دریایی آرژانتین که به جنایت علیه بشریت متهم است تقاضای 9138 سال زندان کرد.
کد خبر: ۶۰۶۹۰

به گزارش بی بی سی ، آدولفو سیلینگو که محاکمه اش اواسط ژانویه شروع شد با 30 مورد کشتار جمعی ، 30 مورد جنایت ، 93 مورد لطمه جسمی و 255 مورد تروریسم مواجه است.
وی این جنایات را درطول دوره «جنگ کثیف» دهه های 1970 و 1980 که آرژانتین تحت سلطه نظامیان قرار داشت ، مرتکب شد.
این نخستین مورد از یک محاکمه دراسپانیا برای نقض حقوق بشر در خارج از این کشور است.
سیلینگو 58 ساله حالا اتهامات خود را تکذیب می کند اما وی در سال 1997 داوطلبانه به اسپانیا رفت تا در برابر قاضی بالتاسار گارزون که مشغول تحقیق درباره جنایات رژیم های نظامی در شیلی و آرژانتین بود ، شهادت بدهد.
وی در اظهارات ضبط شده اش درباره «پروازهای مرگ» صحبت کرد که در آن مخالفان را زنده و برهنه از هواپیماهای نظامی به داخل اقیانوس می انداختند.
وی اعتراف کرد در دو پرواز مرگ شرکت داشته و از حضور در شکنجه مخالفان در مدرسه مکانیک نیروی دریایی آرژانتین در بوئنوس آیرس که درآن زمان به مرکز شکنجه تبدیل شده بود ، سخن گفت.
وی بعدها اعتراف های خود را پس گرفت و گفت هدفش از جعل این خبرها تحریک انجام تحقیقات درباره جنایات رژیم های نظامی بود.
اما خانم دلورس دگلادو ، دادستان اسپانیایی گفت توصیف شکنجه ها و مراکز شکنجه این افسر کاملا با آنچه که شکنجه شده ها گفته بودند ، تطبیق می کند.

گاردین از شکنجه گران آرژانتین می گوید
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها