گوشت قرمز هیچ افزایش قیمتی تا پایان سال ندارد

معاون برنامه‌ریزی و اشتغال استانداری تهران گفت: با تمهیدات اندیشیده شده هیچ‌گونه افزایش قیمتی تا پایان سال برای گوشت قرمز نخواهیم داشت.
کد خبر: ۶۰۶۸۱۲
گوشت قرمز هیچ افزایش قیمتی تا پایان سال ندارد

 نعمت‌اله ترکی در جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران افزود: به اندازه کافی دام داخلی آماده عرضه برای عیدقربان و حتی ایام محرم داریم و به قیمت مصوب در جایگاه‌ها عرضه خواهد شد.

ترکی تصریح کرد: البته نظارت دقیق به مراکز موقت عرضه دام چه به لحاظ نظارت بر قیمت و چه به لحاظ رعایت بهداشت از سوی مسوولین هم صورت خواهد گرفت.

وی تأکید کرد: با افزایش تولید دام سبک در استان تهران و همچنین در نظر گرفتن ظرفیت عشایر استان که تولید کننده اصلی دام و گوشت قرمز در استان است، هیچ‌گونه افزایش قیمتی برای گوشت قرمز تا پایان سال نخواهیم داشت.

معاون استاندار تهران گفت: علاوه بر جایگاه‌های موقتی که در سطح استان وجود دارد با هماهنگی‌های صورت گرفته با سازمان میادین و میوه و تره‌بار شهرداری تهران، در مجموع 29 جایگاه عرضه دام تدارک دیده شده که 12 جایگاه در مراکز خیریه و 17 جایگاه در میادین میوه و تره‌بار وجود دارد. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها