
به گزارش روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، عبدالکریم رزازان با اعلام این خبر، بر ضرورت حفظ آماده بهکاری رادارهای سیستم ترافیک دریایی در آبراه خورموسی و ارتقای ایمنی شناورهای متردد در این آبراه تأکید کرد.
وی اظهار داشت : دو رادار ایستگاههای دریایی شهید حقگو و شهید رشیدی در مدخل ورودی آبراه خورموسی به دلیل اشکالات سخت افزاری و نرم افزاری از حال آماده به کاری خارج شده بودند، ولی با تلاش و پیگیریهای به عمل آمده پس از رفع نواقص مجدداً راه اندازی شده و در حال حاضر آبراهه خورموسی تحت پوشش این رادارها قرار گرفتهاند.
رزازان اضافه کرد: این پروژه تعمیراتی با بهره گیری از توان متخصصان داخلی و کارشناسان مرکز و بندر با وجود محدودیتهای فنی و مالی و در زمان کمتر از چهار ماه انجام شد.
وی در تشریح اقدامات صورت گرفته گفت: کار تعمیراتی در دو بخش عمده تعمیرات سخت افزاری و نرم افزاری واحد دیجیتال کننده (DU) صورت گرفته و علاوه بر آن نیز کار تعمیر اساسی UPS، سرویس و برنامه ریزی سوئیچ، تعمیر و تعویض قطعات و تجهیزات فنی ابزار دقیق و برقراری لینک ارتباطی با ایستگاه راهنمایان همچنین همه آزمایشات مربوط به صحت عملکرد آنان صورت پذیرفته و رادارهای مذکور با آماده به کاری 100 درصد در حال بهرهبرداری هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ