به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا- متخصصان انجمن دندانپزشکان آمریکا مزایای زیر را در خصوص جویدن آدامسهای بدون قند مطرح میکنند:
- جویدن آدامس باعث میشود میزان تولید بزاق دهان افزایش یابد که همین امر میتواند به از بین بردن اسیدهایی که به دندانها آسیب میرساند، کمک کند.
- افزایش بزاق باعث افزایش کلسیم و فسفات در دهان میشود و از این طریق مینای دندان تقویت خواهد شد.
- آدامسهای بدون قند حاوی شیرینکنندههایی از قبیل آسپارتام، سوربیتول یا مانیتول است که باعث کرم خوردگی دندان نمیشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است