به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا- متخصصان انجمن دندانپزشکان آمریکا مزایای زیر را در خصوص جویدن آدامسهای بدون قند مطرح میکنند:
- جویدن آدامس باعث میشود میزان تولید بزاق دهان افزایش یابد که همین امر میتواند به از بین بردن اسیدهایی که به دندانها آسیب میرساند، کمک کند.
- افزایش بزاق باعث افزایش کلسیم و فسفات در دهان میشود و از این طریق مینای دندان تقویت خواهد شد.
- آدامسهای بدون قند حاوی شیرینکنندههایی از قبیل آسپارتام، سوربیتول یا مانیتول است که باعث کرم خوردگی دندان نمیشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد