قلعه‌نویی: استقلال وارد حاشیه نمی‌شود

سرمربی تیم فوتبال استقلال در پاسخ به انتقادهای برخی پیشکسوتان استقلال علیه او پس از حذف مقابل اف‌سی سئول،‌ گفت: جایگاه من در بین مردم مشخص است و به حرف‌هایی که برخی افراد می‌زنند و جایگاهی در بین مردم ندارند، توجهی نمی‌کنم. برای من این مهم است که 90 هزار هوادار پس از پایان بازی من را تشویق کردند و تمام تلاش‌مان را برای موفقیت در ادامه مسابقات خواهیم کرد.
کد خبر: ۶۰۳۷۱۹

امیر قلعه‌نویی همچنین در پاسخ به این سوال که استقلال با این شرایط دچار حاشیه نمی‌شود، به سایت باشگاه گفت: من از بازیکنانم تشکر می‌کنم که تا همین‌جا هم زحمت خود را کشیدند. استقلال با این صحبت‌ها وارد حاشیه نمی‌شود و ما از امروز با انگیزه بیشتر کارمان را آغاز خواهیم کرد.

دور جدید تمرینات استقلال پس از ناکامی در صعود به فینال لیگ قهرمانان آسیا، پس از یک تعطیلی سه روزه، از امروز آغاز می‌شود. البته امیر قلعه‌نویی نفراتی چون پژمان منتظری، امیرحسین صادقی، هاشم بیگ‌زاده، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان و خسرو حیدری را به دلیل حضور در اردوی تیم ملی در اختیار ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها