سالار عقیلی ؛ تصنیف‌خوانی از فرخی یزدی

ساخت، تنظیم و خوانندگی تیتراژ‌های سریال‌ها، فیلم‌ها و مجموعه‌های تلویزیونی را باید به‌عنوان یک گونه یا زیرگونه از حوزه موسیقی مورد بررسی قرار داد. علت آن هم شاید بیش از هر چیز به تیتراژ مجموعه‌های بلند و موفقی برگردد که ترانه‌هایشان با ریتم و تمپوی خاص خود تا مدت‌ها بر سر زبان‌ها افتاد.
کد خبر: ۶۰۱۳۸۲

 توجه به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های این حوزه باعث شد برنامه‌سازان و فیلمسازان نگاه جدی‌تری نسبت به تیتراژ آثارشان در پیش بگیرند و همچنین از طرفی دیگر خوانندگان مشخصی به‌عنوان تیتراژخوانان سریال‌ها و برنامه‌های تلویزیونی در میان مخاطبان جا بیفتند.

همزمان با پخش قسمت چهل و هشتم سریال تلویزیونی «کلاه پهلوی»، تصنیفی از فرخی یزدی توسط سالار عقیلی در عنوان‌بندی پایانی سریال خوانده شد. این تصنیف تا پایان پخش سریال که تا پاییز امسال ادامه دارد، عنوان‌بندی نهایی این سریال را همراهی خواهد کرد. سریال کلاه پهلوی در 54 قسمت به کارگردانی سیدضیاءالدین دری و تهیه‌کنندگی محمدرضا تخت‌کشیان در شبکه یک سیما ساخته شده و یک سال از آغاز پخش آن می‌گذرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها