پلیس راهنمایی و رانندگی خبر داد

بازگشایی جاده قم – گرمسار؛ اول زمستان

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور با اشاره به مسدود شدن جاده قم – گرمسار از روز اول اردیبهشت ماه گفت: بنا بود انسداد این جاده آخر شهریور بر طرف شود اما عملیات راهسازی تا 30 آذر ادامه خواهد داشت.
کد خبر: ۶۰۰۳۷۵
بازگشایی جاده قم – گرمسار؛ اول زمستان

سرهنگ رضا سلبی رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی در گفت‌وگو با  فارس گفت: جاده قم – گرمسار اول اردیبهشت به علت عملیات گسترده راه سازی مسدود شد.

وی افزود: قرار بود که عملیات راه سازی شش ماه به طول انجامد اما عملیات راه سازی با وجود ورود به فصل پائیز همچنان ادامه دارد.

سلبی تاکید کرد: به همین علت تصمیم گرفته شد تا این جاده روز شنبه سی‌ام آذرماه بازگشایی شود.

وی خاطرنشان کرد: در زمان انسداد تردد وسایل نقلیه سبک از آزاد راه قم - تهران و در ادامه مسیر منتهی به پاکدشت - گرمسار و تردد وسایل نقلیه سنگین از محور قدیم قم - تهران انجام خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها